TOIMITUSTAPA

Jaccara Pro Oy toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle, kun tilaus on maksettu maksuehtojen mukaisesti. Yleensä Jaccara Pro Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät Asiakas ja Jaccara Pro Oy muuta erikseen sovi.

Toimitus on tapahtunut, kun asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Toimitustavat:

- Nouto Myymälästä (katso kohta myymälät)

- Nouto pakettiautomaatista, Smartpost alk. 6,90 €

- Nouto Postista alk. 9,50 €

- Ovelle- kuljetus  alk. 21,50 € / sähköiselle hoitopöydälle alk. 150,00 €

 

Nouto myymälästä: Asiakkaan noudettaessa tilausta, on hyvä tarkistaa myymälän aukioloajat verkkokaupastamme www.jaccara.com kohdasta Myymälä tai puhelimitse. Noutoilmoitus lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos Asiakas ei nouda tuotetta myymälästämme (ei koske postipaketteja) viimeistään 14 päivän kuluessa noutoilmoituksen lähettämisestä, Jaccara Pro Oy:llä on oikeus purkaa kauppa ja veloittaa Asiakkaalta tuotteen noutamatta jättämisestä Jaccara Pro Oy:lle aiheutuneet lisäkustannukset (kuten, ilmoitus- ja tuotteen varastointikustannukset), ellei toisin ole nimenomaisesti osapuolten välillä sovittu. 

 

Nouto pakettiautomaatista: Posti lähettää postipaketin noutoilmoituksen ensisijaisesti tekstiviestillä, Asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Pakettiautomaatissa tilausta säilytetään seitsemän (7) vuorokautta. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme kaksinkertaiset postikulut, jonka jälkeen Posti lähettää tilauksen takaisin Jaccara Pro Oy:lle, tämän kustannuksella). Jaccara Pro Oy ei ole vastuussa, mikäli Asiakas ei nouda tuotetta ajoissa, tulee Asiakkaan korvata Jaccara Pro Oy:lle tästä aiheutuneet lisäkustannukset, kuten tilauksen edestakainen toimitusmaksu.

 

Nouto Postista: Posti lähettää postipaketin noutoilmoituksen ensisijaisesti tekstiviestillä, Asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme kaksinkertaiset postikulut. Posti säilyttää tilausta seitsemän (7) vuorokautta, jonka jälkeen Posti lähettää tilauksen takaisin Jaccara Pro Oy:lle, tämän kustannuksella. Jaccara Pro Oy ei ole vastuussa, mikäli Asiakas ei nouda tuotetta ajoissa, tulee Asiakkaan korvata Jaccara Pro Oy:lle tästä aiheutuneet lisäkustannukset, kuten tilauksen edestakainen toimitusmaksu.

Ovelle-kuljetuksen yhteydessä Asiakkaan tulee ilmoittaa tilauksen vastaanottajan puhelinnumero, jotta tilauksen toimitusajankohdasta voidaan sopia. Puhelinnumero on tarpeellinen myös muissa toimitustavoissa. Ovelle-kuljetuksella tilatut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilaajan ovelle sovittuna aikana. Sähköisten hoitopöytien ovelle kuljetuksessa toimitusehtona on, että tilauksen vastaanottaja avustaa kuljettajaa hoitopöydän siirtämisessä autosta pois mahdolliseen hoitotilaan asti (ei koske Postin toimituksia).

 

HUOM!

Mikäli tuotteiden toimittaminen tai palveluiden suorittaminen viivästyy sovitusta ajankohdasta, Jaccara Pro Oy pyrkii ilmoittamaan Asiakkaalle viivästyksestä Asiakkaan antamia yhteystietoja käyttäen ja antamaan Asiakkaalle uuden arvion tuotteen toimitusajasta tai palvelun suorittamisajankohdasta. Jaccara Pro Oy ei ole kuitenkaan vastuussa viivästyksestä, jos tuotteen toimittaminen tai palvelun suorittaminen viivästyy tai tilausta ei voida toimittaa lainkaan tai palvelua suorittaa Asiakkaasta johtuvasta syystä, kuten siksi, että Asiakas ei nouda tuotetta sovittuna ajankohtana, Asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot, tai ei ole ilmoittanut muuttuneita yhteystietoja tai Asiakas ei ole paikalla vastaanottamassa tilausta sovittuna ajankohtana tai palvelun suorittamisajankohtana eikä häntä tavoiteta tai Asiakas muuttaa toimitusaikaa toimituspäivänä. Asiakkaan tulee korvata Jaccara Pro Oy:lle tästä aiheutuneet lisäkustannukset (mm. tilauksen varastointikustannukset, asentajien tai tilauksen toimittajien menetetty työaika sekä matkakulut).